Blog

Een restpartij tapijttegels kan de oplossing zijn!

Heb je huisdieren? Dan weet je vast dat ze er af en toe een enorme troep van kunnen maken. Dan is het helemaal niet fijn dat je net een nieuw kamerbreed tapijt wilt gaan aanschaffen. Een huisdier kan nog zo lief zijn, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. En zie dan dat tapijt maar weer eens schoon te krijgen. Nee, je kunt dan beter gaan voor een restpartij tapijttegels. Een restpartij tapijttegels klinkt misschien als een afdankertje, maar dat is het zeker niet. Een complete restpartij tapijttegels kan wel een oppervlakte hebben van meer dan 1.000 vierkante meter. Het is alleen zo dat een restpartij tapijttegels alles is wat er voorradig is. Je kunt dus niet meer bijbestellen in exact dezelfde kleur.

Een restpartij tapijttegels kan dé oplossing zijn

Je bestelt de restpartij tapijttegels gewoon online en deze wordt al met een dag of drie bij je thuis bezorgd. Het grote voordeel van tapijttegels is dat je deze zelf gemakkelijk kunt leggen. Je hebt er alleen een scherp mes en een (metalen) lineaal voor nodig om ze op maat te kunnen snijden. Is er één tapijttegel vies geworden, dan kun je deze er snel en gemakkelijk uit halen en vervangen voor één andere tegel. Ook kun je die ene tegel gewoon even onder de kraan houden om het vuil eraf te spoelen. Je hoeft dus niet je volledige vloerbedekking te (laten) reinigen.

Kies tapijttegels in elke kleur die je maar wilt

De showroom in Emmeloord is echt de moeite van een bezoekje waard. Je ziet daar niet alleen restpartijen, maar werkelijk alle tapijttegels die je je maar kunt voorstellen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je vloer in één kleur te leggen, maar dankzij deze tapijttegels kun je er nog veel creatiever mee omgaan. Wat denk je van een blokpatroon met twee kleuren, een boogie-woogie met 4 of meer kleuren, een rand langs de muren of een aparte kleur onder de eethoek? Het kan allemaal!

Voor de prijs hoef je het niet te laten

Tapijttegels zijn veel meer flexibel en persoonlijk te maken dan een kamerbreed tapijt. Daarbij zijn de tapijttegels ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. Je kunt deze tegels al vanaf € 1.00 per tegel bestellen. Je kunt de tegels daarom ook heel goed als tijdelijke oplossing gebruiken. Maar doordat ze zo gemakkelijk te leggen en weer te verplaatsen zijn, kun je ze net zo gemakkelijk meenemen als je gaat verhuizen.

Geef een reactie