Blog

De perfecte suprise cadeaus

Met sinterklaas en kerst voor de deur is het natuurlijk weer tijd voor gedichten en surprises. Of je het nou viert met familie, vrienden of collega’s, wij Nederlanders houden van de gedichten en het geknutsel aan zo een surprise. Maar waar het maken en schrijven voor vele inmiddels wel een fluitje van een cent is, kan het toch soms lastig zijn om een goed cadeautje te verzinnen, al helemaal als je budget gebonden bent. Daarom hebben we in deze blog een aantal leuke cadeau ideeën verzameld. Zodat jij al je tijd kan gebruiken voor het knutselen en rijmen. Lees dus snel verder en laat je inspireren.

Crème, tubes en make-up

Een vuist regel voor surprises is dat het toch vooral gaat om het gedicht en de surprise zelf. Het cadeautje mag best een beetje algemeen zijn. En daarom zijn persoonlijke verzorging producten eigenlijk altijd wel een goed idee. Wie is er nou niet blij met een heerlijke verzorgende crème of nieuwe make-up, behalve de mannen dan. Maar zelfs die zijn tegenwoordig wel blij met een lekkere douchegel. Kom natuurlijk niet aanzetten met een flesje head en shoulders, maar ga bijvoorbeeld eens langs bij de rituals. Dan krijg je een mooi verpakt en wat luxere producten. En dat voor rond de 20 euro!

Weer sokken?

Sokken staan natuurlijk bekend als een cadeautje wat je krijgt als de gever echt niks meer weet. Toch kan je van deze suffe cadeaus ook iets leuks maken. Als je gewoon net iets meer aandacht in het uitkiezen van de sokken stopt zal je zien dat mensen er vaak toch wel blij mee zijn. Denk bijvoorbeeld aan sokken die je zelf kan laten bedrukken. Zo maak je het meteen heel persoonlijk. Maar ook een gepersonaliseerd T-shirt is natuurlijk hartstikke leuk. Ook zijn onderbroeken tegenwoordig een best gewild cadeau, al helemaal voor bijvoorbeeld je neefjes. Je kan tegenwoordig immers niet meer zonder hippe onderbroek, en van een calvin klein boxer of bjorn borg boxers worden de meeste puberjongens wel blij. Wees dus niet bang dat het een beetje cliché is, mensen zullen het zeker wel waarderen!

Luxe chocola

Nee, van een doosje merci worden de meeste mensen niet heel opgewonden, maar van een doos luxe chocolade van de lokale chocolatier natuurlijk wel! Vaak maken deze vakmeesters ook chocolade in de leukste vormpjes en smaken, en je kan er simpelweg niet mis mee gaan. Want zeg nou zelf, hoeveel mensen ken je die niet van heerlijke chocolade houden!

Geef een reactie