Blog

Oorbellen: 3 handige shoptips!

Oorbellen: we dragen ze (bijna) allemaal. Maar wat past er nu echt bij jou? Bij de vorm van je gezicht, de kleur van je haren, ogen, de dikte van je wenkbrauwen, noem het maar op! Leuke oorbellen vinden die helemaal perfect aansluiten bij jouw naturel look – en bij je outfits – dat is eigenlijk nog best lastig. Nuance is het antwoord. In dit blog hebben we daarom een aantal tips op een rijtje gezet zodat ook jij de leukste ringen en oor accessoires kunt vinden. Bijvoorbeeld over waar je een groot aanbod vindt en hoe je de leukste actieprijzen kunt vinden.

Tip 1: verklein de keuze

Want de keuze is behoorlijk reuze. Oorbellen komen in allerlei soorten en maten. Bij de meeste aanbieders kun je dus eindeloos zoeken. Of dit nu een fysieke winkel is in de stad, of een webshop die zich specialiseert in juwelen en mode accessoires. Daarom is het altijd handig om filters toe te passen op je zoektocht. Zo maak je de keuze wat kleiner. Je kunt het een beetje zien als een menukaart bij een restaurant. Daar staan ook een hoop dingen op die je niet lekker vindt, of waar je gewoon even geen trek in hebt. Wanneer je die dingen doorstreept, dan hou je de leuke dingen over.

Tip 2: zoek de vorm die past bij jouw gezicht

Of je nu een ovaal gezicht hebt, een ronde, een hoekige, of iets heel anders. Voor elke vorm van gezicht is er weer een ander soort oorbel. Dus hoe kom je er achter welk model oorbel het best past? Persoonlijk kijk ik hiervoor meestal op Instagram. Er zijn een hoop modellen en influencers die ik volg die een beetje dezelfde vorm hebben zoals ik. Dat gebruik ik overigens ook voor haarstijl. Door te kijken naar wat zij dragen doe je niet alleen inspiratie op, maar zie je ook wat jou staat.

Tip 3: leuke oorbellen voor een goede prijs

Tot slot de laatste – en de belangrijkste – tip: zoek de beste prijs voor hoge kwaliteit. Jep, dit is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Onthoud echter wel dat je via internet oorbellen kan vinden die in de sale zijn, bijvoorbeeld van vorig seizoen. Zo kun je altijd voor de mooiste prijzen de leukste oorbellen vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de oorbellen van Pandora, of Buddha to Buddha. Geweldige prijzen voor oorbellen van zeer hoge kwaliteit.

Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips!

Geef een reactie