shoesme
Blog

Lachen, gieren, brullen in Shoesme!

Zijn jouw kinderen ook van die lolbroeken? Die van mij wel. Wanneer ik zelf een mindere dag heb, maken ze me altijd aan het lachen. Zo duren die donkere dagen niet erg lang. Als het om hun schoenen aankomt, kunnen we nog meer lachen. Het heeft lang geduurd, maar na een jaar proberen heb ik eindelijk het juiste schoenmerk voor hun gevonden. In de schoenen van Shoesme voelen zij zich fijn en kunnen zij zichzelf zijn. Voorheen was schoenen kopen een ramp, maar nu is dat lachen, gieren en brullen!

Shoesme schoenen

Misschien heb je nog nooit gehoord van Shoesme en ben je erg benieuwd naar waar ze voor staan. Ik vind het altijd leuk om  uit te zoeken wat een merk belangrijk vindt en wat ze willen uitdragen. Dat is natuurlijk zo uitgezocht op het internet, dus ook zo gedeeld! Shoesme kinderschoenen zijn tot in detail afgestemd op de fase waarin een opgroeiend kind zich bevindt. Met een uitgebreide collectie aan producten voor baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en schoolkinderen zijn de voeten van jouw kinderen bij Shoesme in goede handen. Dat is wat ze zelf zeggen en ik kan het alleen maar beamen. Mijn zoontje is nog een kleuter en mijn dochter gaat al naar groep 5, maar beiden gaan ze ontzettend goed op deze schoenen. Ze waren lastige klanten als het op schoenen aankwam en ik ben blij dat ze nu  met plezier schoenen uitkiezen samen met mij.

Vrolijke schoenen

Daar mijn beide kids vrolijke stuiterballen zijn, hebben ze natuurlijk wel bijpassende schoenen nodig. Want als je draagt zoals je je voelt, dan wordt dat gevoel alleen maar groter. In dit geval meer geluk en meer plezier! Mijn dochter heeft ontzettende schattige lage veterschoenen met bloemen en een witte ster er op. Het zijn vrolijke schoenen die zowel leuk staan onder een jurkje, rok of spijkerbroek. Mijn zoon gaat voor de wat stoerdere schoenen van Shoesme. Maar stoer met een vrolijke twist. Hij heeft namelijk een groene veterschoen met palmbomen erop. Een ideale kinderschoen voor de zomer. Shoesme heeft natuurlijk elk seizoen weer een nieuwe collectie, dus dan zitten ik en mijn kinderen samen op de bank achter de laptop en kiezen we weer een nieuw paar schoenen uit onder het genot van een heerlijk drankje en wat lekkers erbij. Dat draagt alleen maar bij aan ons geluksgevoel. We zijn er als gezin in ieder geval alleen maar beter op geworden! Een betere band en een betere stijl!

Geef een reactie