Blog

Plant of boom kopen

Als je wat groen wilt toevoegen aan je huis al is dit binnen of buiten dan is dat mogelijk door middel van een plant of boom. Er is heel veel variatie waar je uit kunt kiezen in bomen en planten. Wil je wat planten voor in je huis dan kun je gaan voor een bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten of cactussen en vetplanten. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor een vlinder orchidee of een lepelplant. Wil je graag platen in je huis maar denk je dat je er geen tijd voor hebt om het bij te houden, dan is hier ook een oplossing voornamelijk de nep planten. De planten lijken echt maar je zal er niet voor hoeven te zorgen. Als je veel van huis weg bent voor bijvoorbeeld werk dan is een neppe plant een uitstekende keuze.

Lege plekken opvullen in je huis

Als je wat lege plekken in je huis hebt dan wil je die natuurlijk opvullen. Je kunt dit op vele manieren doen. Zo zou je bijvoorbeeld een meubel en neer kunnen zetten, je huis anders inrichten zodat de lege plek opgevuld wordt, een schilderij neerzetten, maar je kunt ook een plant neerzetten. Er zijn heel veel planten die in het huis neergezet kunnen worden, zoals de strelitzia reginae of de Monstera die ook wel de paradijsvogelbloem genoemd wordt, je kunt de welbekende bonsai boom neerzetten, de kentia palm en nog veel meer. Er dus heel veel keuze alleen is het kijken wat jij persoonlijk mooi vind. Ieder persoon is anders en vindt dus ook andere planten mooi waardoor het goed is om planten aan te schaffen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

Leuk idee voor een verjaardagscadeau

Heb jij binnenkort een verjaardag, maar weet je nog niet wat je moet kopen voor de jarig jop? Probeer dan eens iets anders dan een shirtje of geurtje en ga voor een kamerplant. Dit is natuurlijk niet voor iedereen, maar zal door velen gewaardeerd worden. Er zijn heel veel leuke planten die je als cadeautje kunt geven. Heeft degene bijvoorbeeld een paar orchideeën in huis ga dan voor een orchidee. Je kunt dan bijvoorbeeld in plaats van de normale orchidee een kleine hangende orchidee kopen. Het is net iets anders en zal een leuke toevoeging zijn aan de rest van de planten. De jarig zal je ook verrassen omdat je met iets anders komt. Het is geen standaard cadeau maar een cadeau waarmee je zegt dat je weet waar de persoon van houd.

 

Geef een reactie