blaklader plaatje
Blog

Een Blaklader outfit voor meer klusgeluk

De één gaat iedere ochtend fluitend naar zijn werk en de ander heeft een paar sterkte koppen koffie nodig om een beetje op gang te komen. Het geluksgevoel dat je ervaart tijdens je werk wordt door allerlei omstandigheden bepaald. Ten eerste natuurlijk door het soort werk, maar ook door je collega’s, werkomgeving en je werkkleding. Als je in de bouw werkt heb je vaak te maken met verschillende collega’s en werkomgevingen. Je werkkleding kan je wel zelf kiezen en in een outfit van Blaklader kom je sowieso goed voor de dag.

Fluitend de dag door tijdens zomerse klussen

Als je in de bouw werkt ben je vaak buiten en heb je dus te maken met verschillende weersomstandigheden. Blaklader werkkleding is gelukkig geschikt voor alle soorten weersomstandigheden. Ook nu het zomers warm is biedt je Blaklader outfit voldoende bescherming tegen de zon, maar daarnaast is het materiaal wel goed ademend. Hierdoor zweet je niet weg in de zomerse temperaturen. Je hoeft dus niet te kiezen tussen optimale bescherming of draagcomfort. In Blaklader kleding ben je én goed beschermd, én het zit ook in de zomer heel comfortabel.

Ook geschikt voor in het najaar en de winter

Je Blaklader kleding zit nu, in de zomer, dus heerlijk, maar is dit ook zo in de winter? Ja, ook als het na de zomer weer kouder en natter wordt zit je met deze outfit goed. De stof ademt goed, maar in de kou werkt het wel isoleren. Daarnaast is deze kleding vocht- en vuilafstotend waardoor je geen last hebt van vochtige (en dus schurende) plekken tegen je huid. Tevens kan je klein materiaal, zoals handgereedschap en schuurpapier eenvoudig kwijt in alle zakken die op de kleding bevestigd zijn. Van je Blaklader outfit heb je dus het hele jaar plezier en dit bevordert natuurlijk ook de mate waarin je van je werk geniet.

De zomer door in Blaklader

Voorlopig is het gelukkig nog zomer en hopelijk gaan we veel zonovergoten dagen tegemoet. Trek dus snel je Blaklader werkkleding aan en geniet van het zonnetje tijdens je zomerse klussen. Denk er wel aan om je goed in te smeren met zonnebrand en hou een flesje met koud water bij de hand. Veel water drinken is erg belangrijk als je intensief aan het werk bent. Je collega’s en je werkomgeving heb je niet altijd voor het kiezen, maar in een comfortabele outfit van Blaklader kom jij sowieso fluitend je dagen door.

Geef een reactie