Blog

Iemand verrassen op afstand

Het is nog steeds gek, je vrienden en familie zo weinig zien vanwege de pandemie die heerst. Het maakt bepaalde momenten zoals een verjaardag wat minder leuk. Toch zijn er alternatieve mogelijkheden om de speciale gelegenheden wat op te fleuren. 

Je kunt ook op afstand wel degelijk iemand verrassen. Nu denk je misschien: hoe dan? Nou dat is precies wat ik ga bespreken in deze blog. Je kunt hier een aantal tips lezen voor het verrassen van iemand op afstand.

Iets leuks opsturen

Wanneer je veel thuis bent om te voorkomen dat jij en andere mensen besmet worden met het coronavirus, kan het wel eens eenzaam worden. Zeker ook voor de mensen om je heen. Het is belangrijk om goed contact te houden met elkaar, zo help je elkaar door een wat moeilijkere tijd. Wat hierbij helpt, is het opsturen van iets leuks naar de persoon die je mist of zelfs naar iedereen! 

Heb jij een vriend of vriendin waar je normaal gesproken een wijntje op het terras mee doet? Dan kun je een lekkere wijn naar hem of haar sturen. Je kunt de fles dan in een mooie wijndoos doen om ervoor te zorgen dat het er leuk uitziet. Daarnaast helpt de doos de fles beschermen. 

Mis je jouw ouders en/of andere familie? Kijk dan of je een kaartje met een lieve boodschap kan sturen. Misschien een klein cadeautje erbij. Dat verzorgd zeker een glimlach op hun gezicht!

Het persoonlijk maken

Naast het opsturen van iets leuks kun je de verrassing nog persoonlijker maken. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar hoe je een persoonlijke boodschap erbij kan geven. Ik had hiervoor al het voorbeeld van een kaartje gegeven maar het kan nog veel persoonlijker. Met de technologie die we tot onze beschikking hebben kunnen we bijvoorbeeld videobellen.

Wanneer je iemand binnen jouw kring wilt verrassen kun je deze persoon iets leuks opsturen en vervolgens een videogesprek beginnen om te zien wat ze ervan vinden. Maar ook een fijn gesprek met je opa, oma, vader, moeder, oom, tante, vriend en/of vriendin zorgt ervoor dat jullie toch nog persoonlijk contact houden. Dat maakt de periode van thuiszitten iets draaglijker. 

Verder is het ook leuk om iets creatiefs te maken voor de persoon die je wilt verrassen. Ik vind het persoonlijk leuk om een gedicht te schrijven voor een familielid. Bekijk hier naar wat jij leuk vindt om te doen en creëer iets persoonlijks om ervoor te zorgen dat je jouw vriend, vriendin of familielid verrast!

Geef een reactie