rokkostuum
Blog

Leuke themafeestjes!

Feest vieren doen we allemaal, gezellig in de kring met een blokje kaas, plakje worst en een ijskoude, gouden heer in de hand. Maar op den duur gaan deze feestjes natuurlijk wel wat vervelen. Daarom is het soms leuk om een groot themafeest te organiseren. Het is wat meer moeite en je zal wat extra euro’s moeten neerleggen, maar het is de onvergetelijke ervaring meer dan waard. Maar ja, wat moet je dan voor een thema kiezen? En het antwoord hierop is eigenlijk: wat je maar wil! Maar om je alvast op ideeën te brengen staan hier al een aantal leuke thema’s op een rijtje. Dus tover jou VrijMiBo de volgende keer om tot Hawaiiaans strand of een van de andere ideeën hieronder.

Beachparty!

Een klassieker onder de themafeestjes! Het spreekt natuurlijk voor zich, tover je feest om tot een tropisch eiland met heerlijke cocktails( met parasolletje natuurlijk). Vooral in de zomer een groot succes, je kan dan lekker garnalen van de barbecue serveren met tropische fruitsalades. Een cocktail bar is gemakkelijk zelf in elkaar te timmeren en hang vrolijk gekleurde slingers en lampionnen op in je tuin. Maak het geheel af met tuinfakkels, tegenwoordig zelfs bij winkels als de action te koop, en je hebt je eigen beachparty in de achtertuin!

Karaoke

In een hoop Aziatische culturen is karaoke een typische avond uit, terwijl het in Nederland helaas wat minder populair is. Een karaoke feest betekent namelijk ontzettend veel lol hebben! Het is mogelijk om bijvoorbeeld als bedrijf een karaoke bar af te huren, maar je kan als particulier het in principe zelfs op je tv doen. Maak teams en kijk wie de beste hommage aan zijn of haar favoriete nummer kan geven. Het maakt met karaoke gelukkig helemaal niks uit of je kan zingen of niet, en met wat biertjes op kan het al helemaal niemand meer schelen! Je hoeft je dus zeker niet te schamen als je niet alle noten raakt.

White tie

Een favoriet onder de elite, maar tegenwoordig ook voor Jan Modaal een optie. Het is bijvoorbeeld de manier om het kerstdiner van jouw bedrijf naar hoger niveau te tillen. Belangrijk is dat de dresscode in stand gehouden wordt, aangezien het anders simpelweg niet authentiek zou voelen. Dit betekent dat de heren zich in een rokkostuum moeten steken. Deze kun je huren maar zijn tegenwoordig ook verrassend betaalbaar. Voor dames geldt dat ze een gala jurk aan moeten. Laat vervolgens de champagne rijkelijk vloeien en het beloofd een onvergetelijke avond te worden!

Geef een reactie